ZIERIKZEE

Zierikzee is een échte havenstad en heeft een rijke historie. Veel daarvan is nu nog te zien. Zo zijn er meer dan vijfhonderd monumenten in en rond de stad te bewonderen! Daarnaast heeft Zierikzee een prachtige haven waar je goed zicht op hebt vanaf een terras, kan je goed shoppen in de lokale boetiekjes en kan je genieten van een prachtige stadswandeling.

Bijzonder Zierikzee


Met ruim 500 monumenten is Zierikzee een echte monumentenstad. Neem bijvoorbeeld het Gravensteen, Burgerweeshuis, de Dikke Toren en de Lutherse Kerk. Ook zijn er in veel monumenten winkels te vinden. Kleine, lokale boetiekjes die de stad sfeervol, charmant en uniek maken.

Naast de monumenten zijn er nog meer leuke bezienswaardigheden die je bezoek aan Zierikzee exit leuk maken. Zo is de haven een goede plek om tot rust te komen. de vele monumenten, bezienswaardigheden en unieke sferen maken Zierikzee de ideale stad voor een stedentrip. Wil je meer weten over het charmante Zierikzee? Lees wat Zierikzee bijzonder maakt.

Met Zierikzee in de top 10 van Nederlanse monumentensteden zou je echt een keer een rondleiding door deze prachtige stad moeten nemen! Je kunt er zelf een plannen of je kunt een georganiseerde stadswandeling volgend met gids.

Laat je verrassen

Door Zierikzee….